Stadsgidsen

Nederland in een notendop

The Agency Nederland beschikt over een gevarieerd woningaanbod. Van woningen in Amsterdam tot woningen in geweldige plaatsen en regio’s als Den Haag, ’t Gooi en hun omliggende gemeenten. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam staat het team van The Agency Nederland, met meer dan twintig jaar ervaring binnen de makelaardij en uitgebreide kennis van de lokale markt, kopers en verkopers uit heel Nederland bij.

Amsterdam

Amsterdam is een multiculturele bestemming en huisvest de Europese hoofdkantoren van enkele van ’s werelds meest innovatieve bedrijven. Kleurrijke tuinen en parken zijn er in overvloed en de wereldberoemde grachtengordel dateert uit de 17e eeuw. De stad is een van de meest fietsvriendelijke steden ter wereld en bruist, met een aaneenschakeling van uiteenlopende restaurants, fantastische winkels en historische musea. De omliggende gebieden zijn veelzijdig en gevarieerd en er is een rijk woningaanbod.

Den Haag

De politieke hoofdstad van Nederland staat bekend om haar ligging aan zee en vele groene wijken. De stad kent een levendige, internationale culinaire scene, heeft statige buurten en in de directe omgeving zijn er vele rustige dorpen en badplaatsen te vinden.

‘t Gooi

Een van de groenste gebieden van Nederland. In ’t Gooi en omgeving kunt u genieten van ongerepte natuur, prachtige meren, dichtbegroeide bossen en weidse uitzichten. De historische, pittoreske dorpjes en moderne steden bieden een unieke mix in woningaanbod. Van luxe landgoederen en woningen met een traditionele uitstraling tot eigentijdse appartementen.

Wees niet verlegen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws en ons meest recente aanbod.

"*" geeft vereiste velden aan