Over The Agency Vastgoed

We kleuren het land rood

Internationaal vastgoedmakelaar The Agency is geen traditionele makelaar. We laten Nederland met onze moderne, baanbrekende manier van werken zien dat het ook anders kan. Ons exclusieve businessmodel, onze manier van samenwerken, creatieve marketing en superieure service zijn wereldwijd revolutionair binnen de makelaardij. We beschikken over meer dan twintig jaar ervaring binnen de vastgoedbranche en worden bijgestaan door een internationaal team van professionals. Samen kunnen we op elk moment en overal ter wereld tegemoetkomen aan uw vastgoedbehoeften.

Samenwerken zit in
ons bloed

The Agency, mede opgericht door CEO Mauricio Umansky in Beverly Hills, heeft een werkwijze die uniek in binnen de makelaardij: we hechten heel veel waarde aan samenwerken. Mauricio en zijn medeoprichters hebben de ambitie om de branche nieuw elan te brengen en te moderniseren. Klanten moeten beter vertegenwoordigd worden en dat kan via het delen van expertise en informatie. Al onze makelaars bieden een berg aan collectieve kennis, middelen en een netwerk van een compleet internationaal team. We profiteren continu van elkaars krachten.

Onze Kijk
Op Luxe

Binnen het vastgoed wordt luxe vaak gekoppeld aan een prijs. Wij denken daar anders over. Voor ons is luxe niet in cijfers uit te drukken; het is een ervaring. Wij vinden dat iedere woning, van appartement tot landgoed met vijf slaapkamers, het verdient om in de schijnwerper te staan. En iedere klant verdient een exclusieve behandeling tijdens een van de grootste financiƫle beslissingen van hun leven.

Internationaal
Netwerk

Het bereik van The Agency beperkt zich niet tot de Nederlandse markt. Door onze internationale kantoren en een interne Relocation-afdeling ligt de wereld aan uw voeten. Onze kracht ligt in de capaciteit van ons internationale netwerk. Hierdoor kunnen we voor ons woningaanbod putten uit een indrukwekkende bron van potentiƫle kopers. En mocht u zich elders willen vestigen, waar dan ook ter wereld, dan leveren we turnkey-relocatiediensten op het superieure serviceniveau zoals we dat bij The Agency gewend zijn.

Wees niet verlegen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste vastgoednieuws en ons meest recente aanbod.

"*" geeft vereiste velden aan