Karina Nippérus voegt zich bij The Agency Amsterdam met 20 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar de perfecte woning en het behalen van het maximale rendement op hun vastgoedinvesteringen. Eerlijk, intuïtief en toegewijd, koestert ze het vertrouwen dat haar klanten in haar stellen tijdens een van de belangrijkste momenten van hun leven: van het kopen van hun eerste appartement tot het verkopen van het huis dat zij lange tijd thuis hebben genoemd. Ze streeft ernaar dat klanten zich tijdens het hele proces geïnformeerd en gesteund voelen.

Haar toewijding aan haar klanten wordt alleen geëvenaard door haar diepgewortelde kennis van Amsterdam en de omliggende gebieden. Omdat ze het grootste deel van haar leven in Amsterdam en Amstelveen heeft gewoond, brengt Karina een genuanceerd begrip van de verschillende buurten met zich mee, maar kan zij ook waardevolle tips geven over andere zaken, van de beste scholen tot de fijnste yogastudio’s.

Geboren en getogen in een klein dorpje in het noorden van het land, verhuisde Karina naar Amsterdam voor haar studie aan de universiteit. Tijdens haar rechtenstudie verkocht ze haar huis aan een makelaar en ontdekte ze haar ware passie. Het tweetal begon samen te werken terwijl Karina een opleiding in de makelaardij volgde, die zij cum laude afrondde. Nadat ze haar studie tot gecertificeerd makelaar en taxateur had voltooid, opende zij twee eigen kantoren. Op zoek naar uitbreiding van haar internationale bedrijf om tegemoet te komen aan de multiculturele Amsterdamse markt, ging Karina in zee met The Agency, aangetrokken door de cultuur van samenwerking, creatieve marketing, uitgebreide persoonlijke klantendiensten en het grote wereldwijde bereik van het bedrijf.

Hoewel ze zichzelf nooit als ‘off duty’ beschouwt en zaken doen als plezier beschouwt, brengt ze haar vrije tijd graag door met haar familie en vrienden, ontdekt ze nieuwe restaurants, reist ze, vooral naar Mallorca en Parijs, en sport ze niet meer dan absoluut noodzakelijk om gezond te blijven, al houdt ze wel van Rocycle.