Uw exclusieve vastgoedmakelaar

The Agency Nederland

 

The Agency is een exclusieve, internationale vastgoedmakelaar. Onze kracht ligt in ons sterke karakter, rebelse aard en onze passie voor vernieuwing. Voor ons is het niet meer dan normaal dat we voor onze klanten net dat stapje extra zetten en dat we anticiperen op behoeften. Ons doel: we leggen voor iedereen de rode loper uit.

De makelaardij in Nederland zal nooit meer dezelfde zijn.

The Agency moderniseert de makelaardij. En dat doen we met onze superieure service, samenwerkingscultuur en een wereldwijd netwerk. We beschikken niet alleen over meer dan twintig jaar ervaring binnen de vastgoedbranche, we hebben een heel internationaal team achter ons staan. Hierdoor kunnen we u een onvergetelijke service bieden, hebben we een creatieve marketingstrategie en maken we gebruik van de allermodernste technologieën. Meer van hetzelfde is voor ons geen optie.

Kantoren

Landen

Connected Community

Over
The Agency

The Agency heeft een andere werkwijze dan u gewend bent binnen de makelaardij. We werken graag met u samen. Of u nu op zoek bent naar een woning in Nederland of ergens anders in de wereld, ons wereldwijde netwerk zorgt ervoor dat we alles op het gebied van vastgoed voor u uit handen kunnen nemen.

Ontdek
Plaatsen

Het hoofdkantoor van The Agency Nederland staat in Amsterdam en vanuit daar bedienen we kopers en verkopers in heel het land. Van de schilderachtige, dorpse wijken van de hoofdstad tot Den Haag, ’t Gooi en hun pittoreske omliggende gemeenten.

Ontmoet Onze
Makelaars

The Agency werkt niet zomaar met iedereen samen. We verkiezen altijd kwaliteit boven kwantiteit. We zijn uiterst zorgvuldig in het selecteren van onze partners en collega’s. Bij ons werken alleen fulltime-vastgoedprofessionals die niets liever willen dan iedereen een uitzonderlijke klantervaring bieden.